Torentas "Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž [PDF, LT] Receptai" :: PiratuSala.lt

Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž Autorius: "Aš Vyras" Žanras: Receptai Išleidimo metai: - Kalba: LT Formatas: PDF Aprašymas: Šašlykai, šašlykų receptai – tai skaniausia tema vyrams ir moterims! Skaniausių šašlykų sezonas tęsiasi 365 dienas per metus, tačiau šašlykų kepimas būna itin malonus pavasarį, vasarą ir rudenį. Tik įsivaizduokite: Jūs išeinate iš saunos, išsimaudote ežere, o į...

Apie mus

Jaunas ir perspektyvus torentų tinklalapis turintis vienintelį tikslą, suburti didelę ir darnią žmonių bendruomenę, kurie nori ir su malonumu dalinasi savo turimais failais. Tad jei nerandi sau vietos, prisijunk prie mūsų bendruomenės ir padėk mums siekti tikslo kartu.

Išsižadėjimas

Nei vienas failas, kurį matote šioje svetainėje, nėra nei talpinamas, nei laikomas svetainės serveryje. Visos nuorodos yra paskelbtos puslapio vartotojų bei lankytojų tik mokslo bei švietimo tikslais ir jokiais kitais. Puslapio administracija ar kiti atsakingi asmenys neprisiima atsakomybės už svetainės vartotojų talpinamą informaciją, įskaitant nuorodas, pasisakymus, temas ir visa kita, kiekvienas vartotojas už savo veiksmus atsako pats. Plačiau...
 

Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž [PDF, LT] Receptai

Parsisiųsti Siųstis galima tik prisijungus!
Aprašymas
torentai

Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž

Autorius: "Aš Vyras"
Žanras: Receptai
Išleidimo metai: -
Kalba: LT
Formatas: PDF

Aprašymas: Šašlykai, šašlykų receptai – tai skaniausia tema vyrams ir moterims! Skaniausių šašlykų sezonas tęsiasi 365 dienas per metus, tačiau šašlykų kepimas būna itin malonus pavasarį, vasarą ir rudenį. Tik įsivaizduokite: Jūs išeinate iš saunos, išsimaudote ežere, o pakrantėje įrengtoje šašlykinėje jau skrunda sultingi ir skaniausi šašlykai, marinuoti Jūsų pačių, pagardinti švieţiai kapotomis ţolelėmis ir naminiu padažu! Juk savas maistas būna dvigubai skanesnis!

Ištrauka: Šašlykas kefyro marinate. Švelnų kiaulienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Stambiai supjaustykite svogūnus ir kalendras. Sudėkite viską į puodą (sluoksniuodami): mėsą, po to svogūnus, kalendrą - taip keletą kartų. Kiekvieną sluoksnį sūdykite ir įberkite pipirų. Viską užpilkite kefyru. Uţdenkite indą dangčiu ir palikite stovėti per naktį vėsioje vietoje (kuo ilgiau mėsa marinuosis - tuo švelnesnis bus šašlykas). Mėsą susmeikite ant iešmų ir kepkite šašlykinėje ant gerai įkaitusių anglių, apšlakstydami likusiu kefyru.

Reikalingi produktai
 kiauliena - 1 kg.
 kefyras - 1,5 l.
 kalendros - 1 kuokštas.
 svogūnai - 8 vnt.
 pipirai - savo nuožiūra.
 druska - savo nuožiūra.

Nuorodos į šį torentą
BBCode
HTML
Tiesioginė nuoroda
Dalintis

Dar nėra komentarų